Feest DJ gezocht!

Geef je een feest of zoek je een DJ voor jouw club of kroeg? Ook als feest DJ ben ik te boeken. Ik draai zowel van vinyl als digitaal en zorg voor een knalfeest. Geef je een 80’s of 90’s feest, dan is het natuurlijk extra gaaf om vinyl te gebruiken. Met meer dan 1000 platen in de koffers draai ik met gemak 4 uur vol. Ook voor andere thema’s, zoals een Ibiza thema feest, behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een feest DJ om jouw bruiloft spetterend af te sluiten, boek ons dan hier!

Vinyl DJ

Wil je die authentieke sfeer en vibe op jouw feest, dan is een DJ die nog echt vinyl draait natuurlijk een echte eyecatcher! Met onze uitgebreide platen collectie draaien we de avond moeiteloos aan elkaar. En mochten er verzoeknummers komen die we niet in de koffers hebben, dan stappen we over op digitaal. Zo hebben we alles in huis om jouw feestje tot een onvergetelijke avond te maken.

80’s & 90’s DJ

Geef je een 80’s & 90’s feest, dan is een vinyl DJ natuurlijk de kers op de taart! We kleden de hele avond in stijl aan en maken er een fantastische avond van. Alle oude knallers komen terug, a trip down memory lane !

Feest DJ boeken? Klik hier!

Website gemaakt door Fruto Amersfoort