DJ gezocht voor bedrijfsfeest

Vinyl DJ Armndo laat al jouw collega’s swingen

DJ Gezocht? Ben je op zoek naar de ultieme DJ voor jouw bedrijfsfeest of personeelsfeest? DJ Armndo zorgt er voor dat iedereen een fantastisch feest heeft. Gegarandeerd een feest voor iedereen, van de stagiair tot directie. Met meer dan 1000 vinyl platen in de koffers plus ongelimiteerd digitale muziek zorgt DJ Armndo voor een spetterende avond, een fantastische bedrijfsborrel of lekkere lounge achtergrondmuziek.

We werken uitsluitend met professionele geluidsapparatuur en volledige lichtinstallaties. En ben je op zoek naar een gave led-verlichte dansvloer, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten in het midden van het land (Amersfoort) en hebben dus voldoende mogelijkheid om ieder bedrijfsfeest te voorzien van de beste dansplaten.

DJ boeken voor themafeest

Een ‘gewoon’ feestje wel gezien? Of bezig met het organiseren van een themafeest? Vertel ons wat je plannen zijn en wij zorgen voor de passende aankleding wat betreft muziek en bijvoorbeeld booth in Ibiza-stijl. DJ Armndo heeft een echte 80’s & 90’s vibe en meer dan 1000 vinyl platen in de koffers, waarmee moeiteloos een avond vol klassiekers gedraaid kan worden!

Zoek je een bruiloft DJ? Ook dan ben je bij DJ Armndo op het beste adres. Wij draaien moeiteloos alle muziekstijlen aan elkaar voor een onvergetelijk trouwfeest.

Bekijk hier de mogelijheden

Website gemaakt door Fruto Amersfoort