Bruilloft DJ huren?

Vinyl DJ Armndo zorgt voor een gevulde dansvloer op jou trouwerij

Een bruiloft DJ mag natuurlijk niet ontbreken op jullie droomhuwelijk. DJ Armndo draait de hele avond de grootste hits aan elkaar en zorgt er voor dat de voetjes van de vloer gaan. Wij zijn in bezit van de beste geluidsapparatuur met een volledige lichtshow. Een led dansvloer om al je John Travolta moves te laten zien? Geen probleem!

Bruiloft DJ boeken?

Boek DJ Armndo voor jullie onvergetelijke bruiloft. We zijn nauw betrokken bij jullie droomfeest en denken mee voor dé perfecte avond. De muziek wordt afgestemd op jullie wensen en werken met professionele apparatuur.

DJ Armndo is een DJ met 80’s & 90’s vibe. Met een zeer uitgebreide platencollectie van meer dan 1000 vinyl platen in zowel 7 als 12 inch mixen wij probleemloos 4 uur de meest heerlijke nummers aan elkaar. Naast het mixen van vinyl platen kunnen wij ook digitaal mixen om zo ieder gewenst nummer te kunnen draaien. Kortom, vertel ons jou wensen en wij zorgen er voor dat de voetjes van de vloer gaan!

DJ bruiloft prijzen

Benieuwd naar wat de prijzen zijn? Wij bieden diverse pakketten voor een DJ op jouw bruiloft.  Liever een pakket op maat, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Laat weten hoe jullie droom bruiloft er uit ziet, welke muziekstijlen je wilt laten horen en wij zorgen voor een offerte op maat.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk hier de mogelijkheden

Website gemaakt door Fruto Amersfoort